Na službenim internetskim stranicama koriste se tehnički tzv. kolačići (cookies) - tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj (server), putem kojeg davatelj usluge pristupa Internetu (ISP) prikazuje web stranicu.

 

Višegodišnje iskustvo naših licenciranih djelatnika u radu na servisiranju i održavanju računala, možemo Vam ponuditi brzu i efikasnu uslugu i to ne samo u našem servisu već i na terenu, na Vašoj adresi. Osim servisiranja nudimo i oporavak izgubljenih podataka (obrisani ili presnimljeni), rješavanje problema s tabletima i pametnim telefonima.

Dođite i uvjerite se na adresi Braće Radića 6 (Našičanka 1) Našice ili nas nazovite i mi dolazimo do VAS!

mob: Ivica

mob: Siniša

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 7 do 15 h

Provjerite cijelu paletu naših usluga, možda Vam nešto zatreba!

Imate problema s gubitkom podataka, obrisali ste, formatirali disk ili nešto slično vam se dogodilo!? Možda mi možemo pomoći….

Povrat podataka s diskova, stickova, sd kartica, mobilnih uređaja....

Servis Računala – brzo, kvalitetno i jeftino!

Višegodišnje iskustvo naših licenciranih djelatnika u radu na servisiranju i održavanju računala, možemo Vam ponuditi brzu i efikasnu uslugu i to ne samo u našem servisu već i na terenu, na Vašoj adresi.

Posjetite nas u našem Servisu ili u izdvojenom pogonu Braće Radića 6, II kat zgrada Našičanka 1 - (klikni za kartu) u Našicama!

Nazovite nas i mi dolazimo do VAS!

Trebate neku od drugih naših usluga:

Slobodno pošaljite upit i mi možda imamo rješenje za Vas

Kontaktirajte nas